Într -un incendiu în comuna Tudora, jud.Botosani, focul declanșat de Abel un copilaș de trei ani, al familiei Banu, a mistuit tot ce a găsit în cale.

0 Comments
Într -un incendiu în comuna Tudora, jud.Botosani, focul declanșat de Abel un copilaș de trei ani, al familiei Banu, a mistuit tot ce a găsit în cale. Nu au existat victime însă puținele lucruri pe care familia le avea în cămăruța în care locuiau nu mai există. Greu încercați de necazuri și până acum, cu doi copilași care adesea adormeam flămânzi, familia Banu are nevoie de întregul nostru suport, al oamenilor de bine: materiale de construcții, produse alimentare și de igienă, articole de îmbrăcăminte pentru mamă și copii, dar și bani pentru a face față cheltuielilor neprevăzute cu care se confruntă.
Pentru toți cei care doresc să se implice și să ajute o pot contacta pe Tabita, mama copiilor, la numarul de telefon al vecinei ei Livioara: 0740379735, deoarece și telefonul ei a ars în incendiu, sau pot dona în contul Revolut deschis pe numele mamei- Tabita Penina Banu
Lei – GB97 REVO 0099 7042 3077 90 și
EURO – GB97 REVO 0099 7042 3077 90,
a
BIC/ SWIFT REVOGB21, telefon depuneri direct număr telefon Revolut: 0040745557214.
Detalii suplimentare despre acest caz puteți găsi și în postarea

Simona Elena

, femeia cu suflet de aur, care ajută necondiționat pe toți cei care au nevoie de susținerea ei:

Mulțumim voluntarului nostru

Radu Stefan

de la

ARAS NordTour

și membrilor grupului Transport Bucovina pentru implicare și suport, și pentru că au ajuns prompt la Tudora la familia Tabitei, cu alimente vitale pentru traiul acestora.

Împreună putem ajuta această familie greu încercată, împreună le putem arăta că destinul le zâmbește din nou, împreună putem face soarele să răsară și pe strada lor, însă doar ajutându-i, doar mobilizându-ne și fiindu-le alături.

Leave a Comment

Your email address will not be published.