Peste tot există sărăcie, durere și neajunsuri!

0 Comments
Peste tot există sărăcie, durere și neajunsuri! Este important ca atunci când putem și dorim să facem o faptă bună, să adoptăm măcar pentru o zi o familie greu încercată și să aducem puțină speranță și lumină în viața lor.Pentru ei orice ajutor este neprețuit.
Colegii noștri Any Irina, NH Nadia, Radu Stefan, Florin Sorohan și Ovidiu Verciuc, împreună cu Președinta Fundației Dr. Georgeta Iacov, au adus o raza de speranță în casa familiei Cuciureanu Elvira din Bălăceana, județul Suceava, o famile cu trei copii, greu încercată de lipsuri materiale și neajunsuri, care au primit cu mare bucurie darurile noastre. Le-am dus alimente, produse de igienă, fructe și dulciuri achiziționate prin bunăvoința lui Sergiu Palaghianu de la Imperium Residence, îmbrăcăminte și încălțăminte, primite din Spania de la San Isidro Rugby Club și Fundación San Isidro Rugby, transportate gratuit de cei de la Voyager Transport și sortate pe categorii de colegii noștri.
Însă nu este suficient! Au nevoie în continuare de ajutor și suport!
Împreună putem aduce Lumina în casa și sufletele lor!
Pentru toți cei care doriți să contribuiți la cazurile pe care noi le susținem, vă punem la dispoziție conturile noastre:
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!!!
***Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul solicitat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.

Leave a Comment

Your email address will not be published.