NORD 2001

Ajutăm din suflet!

Fundația Umanitară „NORD 2001″ a fost înființată la data de 28 Octombrie 1996 la inițiativa doamnei Georgeta Iacov, medic pneumolog la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Județul Suceava și a soțului acesteia, preotul Iacov Petru.

Obiective

De-a lungul timpului, fundația a desfășurat diverse activități de ajutorare a persoanelor aflate în imposibilitatea de a-și procura mijloacele necesare pentru un trai decent, de susținere materială și spirituală a unor persoane depistate de boli necruțătoare.

Cine suntem?

Fundația Umaniatară „NORD 2001″, este prezentă încă din anul 1996 și a fost creată din dorința de a îmbina activitatea profesională, aceea de prevenire a bolilor și de tratare a afecțiunilor de care suferă populația, cu slujirea celei mai nobile activități umanitare, de caritate: ajutorarea semenilor aflați în stare de nevoie socială.

Beneficiarii serviciilor noaste

O categorie de beneficiari o constituie persoanele cu dizabilități intelectuale sau psihice, care au fost instituționalizate, printr-o hotărâre, a Comisiei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, cât și persoanele cu dizabilități sau persoanele care nu își pot procura mijloacele necesare pentru un trai decent.

Meet our team

Charity, volunteer for better life and our smiles.

Heidi Fisher

Web Designer

Brock Foreman

Manager

Pierre Comeau

Executive

Amanda Beal

Coordinator

Devino voluntar

Vrei sa te implici in comunitatea din jurul tau?

voluntari
+ 0
donatori
+ 0
cazuri finalizate
+ 0
Total donatii
+ 0

Vrei sa afle mai multe detalii despre cum poti sa ni te alaturi in lupta pentru ajutorarea celor mai putin norocosi?

Trimite-ne un mesaj