Doi copii din satul Hânțești, județul Suceava, își pot petrece sărbătorile de Paște în lipsuri, mizerie și tristețe.

0 Comments
Doi copii din satul Hânțești, județul Suceava, își pot petrece sărbătorile de Paște în lipsuri, mizerie și tristețe. Cei doi băieți în vârstă de 15 și respectiv 11 ani, părăsiți de mama care a plecat cu sora lor, au rămas în grija tatălui. Din păcate acesta este diagnosticat cu tuberculoza pulmonară și este internat de ceva vreme la Spitalul din Fălticeni. Momentan copiii sunt în grija unei mătuși, Damian Florica, care locuiește în apropiere și care îi mai ajută cu mâncarea, în limita posibilităților. Din păcate lipsa unei mâini de femei în casă se simte din plin, situația copiilor este extrem de gravă, lipsurile cu care se confruntă sunt greu de trecut cu vederea. Au mai fost ajutați de oameni de bine din sat, sau de persoane care au auzit de povestea lor tristă. Au ajuns la ei și colegii noștri Any Irina, NH Nadia, Radu Stefan, Florin Sorohan și Ovidiu Verciuc, împreună cu Președinta Fundației Dr. Georgeta Iacov. Le-am dus alimente, produse de igienă, fructe și dulciuri achiziționate prin bunăvoința lui Sergiu Palaghianu de la Imperium Residence, îmbrăcăminte și încălțăminte, primite din Spania de la San Isidro Rugby Club și Fundación San Isidro Rugby, transportate gratuit de cei de la Voyager Transport și sortate pe categorii de colegii noștri.
Însă nu este suficient! Au nevoie în continuare de ajutor și suport!
Împreună putem aduce Lumina în casa și sufletele lor!
Pentru toți cei care doriți să contribuiți la cazurile pe care noi le susținem, vă punem la dispoziție conturile noastre:
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!!!
***Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul solicitat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.

Leave a Comment

Your email address will not be published.