Se spune că Dumnezeu ne-a dăruit două mâini, cu una să primim și cu cealaltă să dăruim.

0 Comments
Se spune că Dumnezeu ne-a dăruit două mâini, cu una să primim și cu cealaltă să dăruim.
Colegii noștri NH Nadia, Larisa Ungureanu, Radu Stefan, Lucian Suhani, Ovidiu Verciuc, Florin Sorohan, Cosmin Ungureanu și Andrei Iacov, au continuat să împartă pachete familiilor și persoanelor lipsite de sprijin din Comuna Preutești, satele Basarabi, Mănăstioara, Arghira, Vladești. Aici au fost ajutați și ghidați să ajungă la familiile nevoiașe de către domnul Petrica Aioanei, un om cu suflet mare și cu o poveste impresionantă de viață, un om care a ales să ajute, după ce și el a fost ajutat cu fetița bolnavă pe care o are și care nu se poate deplasa. O face cu plăcere și ajută din inimă de câte ori poate, pentru că știe cât de mult contează.
Am încercat să aducem un strop de bucurie în inimile bătrânilor uitați de vreme și să le alinam durerea și lipsurile, pentru câteva clipe. Pe lângă alimentele și produsele dăruite ne dorim să împărțim speranță de mai bine și încredere în ziua de mâine.
Fără ei ideile noastre și dorința de a ajuta, nu s-ar fi concretizat.
Împreună aducem lumină în sufletele celor necăjiți și ajutăm ca ziua de mâine să strălucească mai plină de speranță!
Vă așteptăm alături de noi!!!
Pentru toți cei care doriți să contribuiți la cazurile pe care noi le susținem, vă punem la dispoziție conturile noastre:
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.