Voluntarii noștri de suflet, din Iași, Matei Cotimanis împreună prietena lui, Mădălina Sacară, au ajuns la Cobzaru Victor din sat Balesti, județul Vaslui

0 Comments

Voluntarii noștri de suflet, din Iași, Matei Cotimanis împreună prietena lui, Mădălina Sacară, au ajuns la Cobzaru Victor din sat Balesti, județul Vaslui, un om greu încercat de viață și neajunsuri, dar care deși are mult peste 60 de ani, muncește cu ziua cum și cât poate, ia și ajutor social, reușind astfel să se descurce cu cheltuielile zilnice. Familia actuală este formată din tată și fiica sa, mama i-a părăsit din cauza sărăciei când copilul avea 4 ani. Yasmina mai are 2 surori, însă acestea sunt plecate în alte orașe cu studii sau la muncă. Prin munca depusă și cu ajutorul alocației, Victor face tot posibilul pentru a-i asigura un trai decent fiicei sale și cele necesare pentru școala. În dorința de a ajuta și de a le lua pentru câteva zile de pe umeri povara cheltuielilor, Matei și Mădălina au dus familiei Cobzaru o serie de alimente, haine și produse de igienă personală.
Mulțumim în mod deosebit celebrului actor Constantin Cotimanis și lui Sergiu Palaghianu de la Imperium Residence, care au contribuit financiar la acest caz și bineînțeles lui Iordănescu Andra, Pîrvu Luiza, Buiceac Robert, Fabiana Cusnir, de asemeni pentru ajutorul acordat.
Împreună schimbam destine, împreună aducem speranță!

Leave a Comment

Your email address will not be published.