Pe Crenguța Ioana Dobre din Pătrăuți, judetul Suceava, fetița de numai 5 ani care se luptă din răsputeri pentru viața sa, cu un diagnostic crunt de cancer

0 Comments
Pe Crenguța Ioana Dobre din Pătrăuți, judetul Suceava, fetița de numai 5 ani care se luptă din răsputeri pentru viața sa, cu un diagnostic crunt de cancer, am cunoscut-o în iunie 2020. Cu ajutorul oamenilor cu suflet am reușit să procurăm tratamentul din Germania și să suportăm cheltuielile legate de acesta. Acum după aproximativ 6 luni este de nerecunoscut, semn că tratamentul își face treaba și o ajută.
Robert Catalin Furak – extrema dreapta și Balazs Botond care joaca pe postul de centru, jucători ai CSU Suceava sunt cei care au ajuns acum la Crenguța cu încă o tranșă din medicamentul de care are atât de multă nevoie. Au găsit o fetiță veselă, luptătoare și încrezătoare în șansa ei de a se face bine. Mulțumim din suflet antrenorilor CSU Suceava, Iulian Andrei și Andrei Chiruț, precum și întregului staff și tuturor jucătorilor pentru suma de 2500 de lei cu care au contribuit în vederea achiziționării tratamentului.
Atâta timp cât există speranță, noi vom fi alături de Crenguța și familia ei, în lupta pentru viață. Dacă și dumneavoastră doriți să vă alăturați luptei noastre comune puteți direcționa donațiile în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava, cu descrierea ‘ CRENGUTA’:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei Sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundatiei www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.