O mamă îngenuncheată de cheltuielile efectuate cu tratamentele fiicei sale ne cere ajutorul, acum, în prag de sărbători.

0 Comments
O mamă îngenuncheată de cheltuielile efectuate cu tratamentele fiicei sale ne cere ajutorul, acum, în prag de sărbători.
Pentru Alexandra Cimpoeru din Arad, fetița care atunci avea doar 11 ani, iarna anului 2009, momentul în care a căzut pe gheață se pare că a fost declanșatorul tuturor problemelor cu care avea să se confrunte ulterior.Diagnosticată cu probleme grave de sănătate, tumoră arterio venoasă ( hemangiom gigantic), atrofie cerebrală și probleme pulmonare, Alexandra este îngrijită de mama ei, fostă asistentă medicală și locuiesc cu bunica.După o relație toxică, în care ambele au fost abuzate fizic și psihic de către tatăl Alexandrei, au rămas singure să lupte cu bolile și neajunsurile, însă măcar se bucură de liniște.După două intervenții chirurgicale, Alexandra trebuie să facă acum urgent un RMN cerebral și un CT pulmonar, pentru care nu au suma necesară( 1500 de lei), iar în urma rezultatelor se va stabili tratamentul pe care trebuie să îl urmeze și pentru care au de deasemenea nevoie de ajutorul nostru.
Haideți să ne mobilizăm și să ajutăm două suflete aflate în nevoie, două suflete care nu îndrăznesc să spere la brazi sclipitori, mese îmbelșugate și cadouri de Sărbători, ci își doresc doar să își permită să facă investigațiile medicale, atât de importante pentru cursul viitor al tratamentului.Împreună le putem face acest dar, le putem reda speranța și alina durerea lipsurile.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, sumele pot fi direcționate în conturile noastre cu mențiunea ‘Pentru Alexandra’.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.