În spatele fiecărei acțiuni umanitare pe care o desfășurăm sunt niște oameni, în spatele fiecărui om este o poveste

0 Comments
În spatele fiecărei acțiuni umanitare pe care o desfășurăm sunt niște oameni, în spatele fiecărui om este o poveste, mai veselă sau mai tristă, în spatele fiecărei povești este o viață și în spatele fiecărei vieți o inimă. Ajutăm din inimă, inimile mai puțin favorizate de soartă, inimi secătuite de lupta cu sărăcia, cu durerea și cu boala. Ne place implicarea sănătoasă, pornită din suflet și avem mulți voluntari care fac acest lucru. Mulțumim pentru hăinuțele donate doamnei

Nicoleta Capran

contabilă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Giurgiu și voluntarului nostru din Germania, domnul

Daniel Schneider

, mulțumim Any Irina pentru timpul și ajutorul oferit la sortarea hainelor și jucăriilor, mulțumim grupului de oameni săritori și inimoși de la Transport Bucovina pentru sumele donate pentru achiziția tuturor alimentelor, și nu în ultimul rând colegilor noștri care au organizat întreaga activitate și au fost prezenți la locul faptei,

Radu Stefan

și

Florin Sorohan

. Ei sunt cei care au făcut posibilă vizită noastră la familia Solomon, din Comuna Ciprian Porumbescu. Un caz social, o situație dificilă, pe care familia Solomon, o familie de oameni modești dar serioși și muncitori încearcă să o depășească. Fiul doamnei Solomon, în urma unui accident rutier, are de ispășit o pedeapsă de aproximativ 2 ani la penitenciarul din Botoșani, au de plătit daune morale de peste 80.000 de euro și pensie alimentară copiilor persoanei decedate.In aceste condiții alocația copiilor pleacă direct pentru plata pensiei alimentare, din puținul pe care îl au încearcă să plătească lunar si părți din daunele morale, astfel că, bunicul, bunica, nora și copiii se descurcă cu mare greutate. Orice ajutor venit din partea oricărei persoane este binevenit, haine, alimente, jucării, rechizite, sunt lucruri pe care oricum nu și le permit, iar atunci când le primesc mulțumesc cu recunoștință. Ne-am dori ca nimeni să nu fie privat de lucrurile de bază necesare vieții, însă cu atât mai puțin acum, în luna sărbătorilor și a faptelor bune. Să ajutăm cu toții din puținul pe care îl avem, să dăm aripi binelui să se răspîndească în lume.

Pentru toți cei care doresc să contribuie la acțiunile noastre, sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, trebuie doar să îl menționați în descriere, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.