142 de lei acesta este ajutorul social și singurul venit al unei batrâne de 71 de ani din satul Chiril, comuna Crucea, județul Suceava, Rusu Aneta

0 Comments
142 de lei acesta este ajutorul social și singurul venit al unei batrâne de 71 de ani din satul Chiril, comuna Crucea, județul Suceava, Rusu Aneta. Nici cel mai bun economist nu ar reuși să îi drămăluiască astfel încât să ajungă și pentru medicamente și pentru hrană și pentru cheltuielile gospodăriei. Doamna Aneta a trimis o scrisoare către Fundația noastră prin care ne solicită ajutorul pentru procurarea medicamentelor de care are nevoie și nu și le permite și un mic ajutor pentru tăierea lemnelor pe ca a reușit să le achiziționeze. Din păcate are afecțiuni pulmonare, ce necesită tratament destul de costisitor pentru venitul ei lunar.Locuiește cu fiica sa care o ajută și ea cum poate, mai mult cu alimente, deoarece este singură și la rândul ei are o fiica studentă la Iași la psihologie, care are nevoie de suport.
Membra Fundației noastre,

Larisa Ungureanu

, a ajuns la Chiril. Cu ajutorul lui

Sergiu Palaghianu

de la

Imperium Residence

am achitat alimentele pe care i le-am oferit doamnei Aneta, cu ajutorul celor de la

Clinica Smile Suceava / Smile Dental Clinique

am achitat medicamentele de care are atât de multă nevoie, iar doamna Nicoleta Saviuc de la Agrotaralunga Srl ne- a ajutat cu legume. Pentru toți cei care doresc să o ajute pe bunica Aneta ne pot contacta și le putem oferi numărul de telefon al acesteia.

Împreună putem face fapte mari putem reda zâmbete!
Pentru toți cei care doresc să contribuie la proiectele noastre, sumele pot fi direcționate în conturile Fundației.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe sprijinul dumneavoastră, ca de fiecare dată!

Leave a Comment

Your email address will not be published.