Multor oameni le este greu, dar parcă atunci când lipsurile se întâlnesc și cu boala, totul devine mult mai sumbru și fără de speranță.

0 Comments
Multor oameni le este greu, dar parcă atunci când lipsurile se întâlnesc și cu boala, totul devine mult mai sumbru și fără de speranță.
După ce au vazut în mediul online activitatea pe care o desfășurăm și implicarea Fundației în cazurile sociale, am fost contactați în scris de către Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, aflată în subordinea Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, cu scopul de a-l ajuta pe Andrei. Andrei Muti, este un copil minor cu dizabilități, încadrat cu certificat de handicap și aflat în evidența lor, pentru care solicită ajutor material pentru medicamente, alimente și produse igienico – sanitare. Andrei locuiește în București, împreună cu bunica și familia lui, 5 adulți și 2 copii minori, într-o garsonieră închiriată, după cum rezultă din ancheta socială.
Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România a reușit să contribuie cu o sumă de 1.000 de lei la cele necesare lui Andrei, motiv pentru care le mulțumim din suflet celor de la Coloseum Residence prin Costi Stoica și New Concept Beauty prin Raluca Lavinia Popovici.
Sunt mulți cei pe care am dori să îi ajutăm și au nevoie de noi, însă resursele sunt limitate și fără acestea nu ne putem implica. Pentru toți cei care doriți să sustineti inițiativa noastră, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei Sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.