Alături de credință și iubire, voința și perseverența sunt două dintre cele mai frumoase virtuți care pot făuri destinul unei persoane.

0 Comments
Alături de credință și iubire, voința și perseverența sunt două dintre cele mai frumoase virtuți care pot făuri destinul unei persoane. Silviu Petrișor, băiatul cel mare al familiei Ignat din satul Brusturi, județul Neamț, este un exemplu demn de urmat. Deși provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse, își duce viața alături de aceștia într-o casă țărănească din chirpici și se confruntă zilnic cu lipsuri și greutăți, este un luptător de seamă, elev în clasa a V-a, își bucură părinții cu performanțele și medaliile obținute la atletism. Crescut după principiul “ai carte, ai parte” Petrișor are rezultate bune și la învățătură, nu doar în sport, dorește să își depășească condiția actuală și să își facă mândri părinții, care muncesc cu demnitate pentru a le oferi cele necesare.
Voluntara noastră,

Larisa Ungureanu

, a fost alături de ei și le-a dus haine și dulciuri din donații precum și legume de la

SC Agro Taralunga SRL

, prin bunăvoința dnei

Nicoleta Saviuc

.

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne sunt aproape și ne sprijină în demersurile noastre, iar pentru cei care doresc să ni se alăture vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
# donezEU

Leave a Comment

Your email address will not be published.