untem în plină campanie de strângere de fonduri pentru micuțul Pițu Darius Andrei, băiețelul de doar 3 ani din Suceava a cărui caz l-am prezentat acum câteva zile.

0 Comments

Suntem în plină campanie de strângere de fonduri pentru micuțul Pițu Darius Andrei, băiețelul de doar 3 ani din Suceava a cărui caz l-am prezentat acum câteva zile. Darius mai trebuie să treacă prin cel putin 3 operații și are nevoie de o sumă de 30.000 de euro, pentru a ne putea auzi, pentru a învăța să vorbească și a avea o șansă la o viață normală.
Primul voluntar care s- a oferit să lupte pentru Darius a fost Razvan Todica, care până în acest moment, în numai câteva zile, a adunat de la cunoștințe suma de 2350 de lei și 300 euro :
Răzvan Todica -100euro
Doina Todica-50euro
Gelu Gontaru-100euro
Jimy-50euro
Andrei Curelaru-500 lei
Tapina-400 lei
Kalu- 150 lei
Munteanu Andrei-100 lei
Sergiu Oscar Burdujeni-300 lei
Croco-100 lei
Dan Dumitriu-200 lei
Naharneac Daniel-100 lei
Andrei Andalin Best-200
Costicutz service -200 lei
Aparaschivei Viorel-100 lei

Deasemeni vă reamintim că Centrul educațional Wabi Sabi dorește să ajute, oferind la schimb serviciile lor părinților care donează pentru Darius. Orice părinte va dona și va trimite dovada pe adresa centrul.wabisabi@gmail.com, indiferent de suma, va primi 4 sâmbete de activități educaționale gratuite pentru copil. ( între 1 și 12 ani).
Monitorul de Suceava a preluat cazul nostru și s-a alăturat atragerii de fonduri pentru Darius, astfel încât mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane:

https://www.monitorulsv.ro/…/Campanie-de-strangere-de-fondu…

Vă rugăm nu rămâneți indiferenți!
Vă așteptăm să vă alăturați prin donații campaniei noastre umanitare, “Darius trebuie să audă!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.