Uneori nu e drept, nu e corect, dar se întâmplă…destinul lovește crunt când te aștepți mai puțin.Soarta a fost nedreaptă și durerea sfâșietoare și în cazul familiei Pintilie, din Boroaia, județul Suceava.

0 Comments

Uneori nu e drept, nu e corect, dar se întâmplă…destinul lovește crunt când te aștepți mai puțin.Soarta a fost nedreaptă și durerea sfâșietoare și în cazul familiei Pintilie, din Boroaia, județul Suceava.O tânără mama însărcinată în luna a patra, Ionela, împreună cu cei 4 copilași, un băiat de 15 ani, 3 fetițe (10 ani, 7 ani și 5 ani), și-au pierdut în cursul zilei de 12 august, soțul, respectiv tatăl, stâlpul familiei și nădejdea lor, Pintilie Bogdan Dumitru.Acesta și- a pierdut viața în urma unei căzături de pe acoperișul casei lor la care lucra pentru a le oferi copiilor un cămin mai confortabil în care să locuiască.
Noua noastră voluntară, Larisa Ungureanu, a identificat situația gravă cu care familia Pintilie se confruntă, a dus din partea Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România 2.000 de lei, ajutor pentru înmormântare și continuă să fie aproape de ei și să mobilizeze oameni de bine pentru a ajuta în continuare familia greu încercată de această tragedie.
Tot de la Larisa știm că întreaga comunitate din Boroaia s- a mobilizat și au dat o mână de ajutor cu cele necesare înmormântării și sunt alături de tânără familie, dând dovadă că umanitatea există și că în clipe grele știm încă să fim uniți și empatic cu aproapele nostru.
Mulțumim ProEstetica, prin medic chirurg plastician Dana Mihaela Jianu și magazinului Masculini Fashion Group prin Stoica Costi.

Durerea familiei este apăsătoare. Trebuie să le rămânem în continuare aproape și mai ales să ajutăm ca visul lui Dumitru să devină realitate, căsuța copiilor pentru care el și- a dat viața trebuie finalizată.Pentru acest lucru familia Pintilie are nevoie de noi, de ajutorul vostru al tuturor.Materiale de construcții, materiale pentru finisaje interioare, mobilă și bani sunt cele necesare pentru a- i ajuta să continue.

Leave a Comment

Your email address will not be published.