O familie, 3 destine, lipsuri și neajunsuri…au nevoie de noi pentru a merge mai departe.

0 Comments

O familie, 3 destine, lipsuri și neajunsuri…au nevoie de noi pentru a merge mai departe.Sunt muncitori, corecți și se iubesc mult.Împreună doresc să treacă peste încercările vieții și să își croiască un drum mai bun și mai stabil către viitor.
Marius, Andreea și Mădălin, minunea lor de doar 8 luni, își duc traiul într-o garsonieră de nefamiliști de 15 mp din Suceava, locuința care nu le aparține, dar unde au fost lăsați provizoriu să locuiască. Andreea, o mămică la început de drum este harnică și devotată și încearcă ca din puținul pe care îl au să se bucure în fiecare zi de o masă caldă în familie și de armonia unui cămin. Marius, un tată responsabil, pe lângă indemnizația pentru creșterea copilului pe care o încasează (1200 lei), (fiind singurul angajat în momentul nașterii lui Mădălin), muncește cu ziua în diverse locuri pentru a rotunji veniturile familiei.
Din păcate o problemă nu vine niciodată singură. Pe lângă lipsurile cu care se confruntă, Marius are o problemă la ochi, cu unul vede 60% și cu celălalt doar 40%, are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală pentru a- și păstra vederea, pentru a continua să muncească pentru a- și întreține familia și mai ales pentru a-și vedea copilul crescând.Mai mult, în cursul zilei de ieri, i- a fost furată bicicleta, singura variantă de transport cu care se deplasa pentru a munci și a obține un ban cinstit.
Pentru că dorim să le fim aproape, pentru că avem încredere că se vor descurca dacă primesc acum o mână de ajutor, Andrei Iacov– membru al Fundației Umanitare Nord 2001, i- a vizitat ducându- le câteva produse de strictă necesitate, pentru care ținem să mulțumim și lui Sergiu Palaghianu de la Imperium Residence: lapte praf și pampers pentru bebeluș, carne, paste făinoase, orez, făină, conserve, legume și produse de igienă.
Ca de fiecare dată vă solicităm și dumneavoastră ajutorul, împreună putem facem lucruri mărețe pentru semenii noștri:

1. Avem nevoie de o bicicletă pe care să o donăm lui Marius, astfel încât să se poată deplasa în continuare unde este solicitat.În măsura în care cineva dintre dvs poate renunța la bicicletă în favoarea lui Marius, vă rugăm să ne contactați sau să ne scrieți în comentarii

2.Avem nevoie și de donații pentru operația la ochi, sume oricât de mici pentru Marius pot face diferența dintre prezent și o viață mai bună, o vedere mai bună și o grijă în minus.Sumele pot fi direcționate ca și până acum, în conturile Fundației.Noi ne- am ocupat deja de o programare la medic pentru data de 24 iulie.Dacă reușim să strângem mai mult decât suma necesară intervenției chirurgicale, diferența o vom folosi pentru materiale de construcții necesare camerei pe care doresc să și-o ridice în satul Hânțești, acolo de unde sunt părinții lui Marius.

Leave a Comment

Your email address will not be published.