O copilărie furată de boală, de neajunsuri, de responsabilități…

0 Comments

O copilărie furată de boală, de neajunsuri, de responsabilități…Alexandrei, mezina familiei Hrișcă, din satul Groși, comuna Brusturi, județul Neamț îi lipsesc multe pentru a fi fericită, însă încearcă să meargă mai departe alături de familie și cei 3 frați ai săi și să își găsească împăcarea în lucruri mărunte care îi aduc urme de zâmbet si crâmpeie de bucurie.

Alexandra se confruntă cu insuficiență renală fiind necesară dializă de 3 ori pe săptămână la Iași, la Spitalul Sf.Maria, singura locație specializată pentru copii din zonă, prezintă probleme la inimă și s-a născut fără pavilion la urechea stânga. Din păcate pentru Alexandra este necesar un transplant de rinichi, pentru a-i ușura situația în care se află.La cei 12 ani fetița abia este în clasa a II -a, din cauza handicapului pe care îl are și face lecții acasă cu un învățător cu suflet mare,de la cea mai apropiată școală.

Larisa Ungureanu, voluntarul nostru de nădejde, a descoperit acest caz și a ajuns la familia fetiței cu hăinuțe, legume de la SC Agro Taralunga SRL, pentru a-i ajuta la pregătirile pentru iarnă, dulciuri dar și jucării pentru a-i dărui momente de fericire copilului din sufletul Alexandrei.
Mulțumim Sc Agro Taralunga SRL prin Nicoleta Saviuc și Mobispeed SRL prin Borhan Ramona Mihaela, pentru ajutorul necondiționat și pentru că ne sunt mereu alături.
Dacă doriți să îi ajutați (Alexandra poartă permanent Pampers mărimea 6), orice donație este binevenită, alimente, haine, produse de igienă și nu în ultimul rând bani, de care au atât de mare nevoie pentru a-i putea ușura fetiței situația cu care se confruntă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.