Havarna – Judetul Botoșani. Locul în care toată durerea și lacriminile lumii par a se fi adunat.Locul în care un tată bolnav de cancer la prostata , Ioan Raileanu, își crește cei patru copii într-o casă în care plouă, lipsiți de bani, dar înconjurați de iubire si speranță.

0 Comments

Havarna – Judetul Botoșani. Locul în care toată durerea și lacriminile lumii par a se fi adunat.Locul în care un tată bolnav de cancer la prostata , Ioan Raileanu, își crește cei patru copii într-o casă în care plouă, lipsiți de bani, dar înconjurați de iubire si speranță. Căsuța modestă nu le aparține, au fost primiți în ea acum 6 ani din mila domnului Ghiță Andrianu. Mama copiilor, Simona Toma, a murit și ea în februarie 2020, după o lungă suferință și bătălie cu cancerul. Cu toții trăiesc dintr- un ajutor social de 142 de lei, a lui Ghiță, Ioan Raileanu a lucrat pe vremea în care era sănătos, însă fără carte de muncă .

Acești copii au uitat de copilărie și zâmbete, mult prea devreme.Deși ei înșiși au nevoie de ajutor, ei sunt cei care își ajută tatăl, spălându-l, îngrijindu-l, făcându-i de mâncare și lui Ioan cât și lui Ghiță.

Simona Elena, persoană cu suflet mare, împreună cu voluntari, au recondiționat casa în care Ioan și Ghiță își duc zilele și au făcut curățenie în doar 3 zile, dar nu garantează nimeni cât va rezista, și de aceea Simona Elena a luat decizia să ajute mai mult și să le construiască una nouă.

Ca să le poată finaliza visul și să continuie ceea ce a construit prin acest proiect mai este necesar adeziv BCA, mp interior, tot ce ține de instalația electrică și sanitară, gresie, faianță, var, centrală termică, fosa septică, uși și geamuri, parchet și mobilier.

Pentru toate acestea, pentru a păstra familia la un loc, pentru a reda zâmbete și încredere, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră al tuturor.Puțin devine mai mult, atunci când este pus la un loc, donații mici pot face diferența și salva aceste vieți condamnate la sărăcie, boala și durere.

Mulțumim din suflet dnei Borhan Ramona Mihaela de la Mobispeed SRL si Farmacia Santilie, pentru hainute și încălțăminte, cat si membrilor noștri, Dani Rîpan si Andrei Iacov pentru produsele alimentare și nealimentare donate familiei.
Împreună cu dumneavoastră putem continua să aducem lumină și bucurie în sufletele celor necăjiți.Vă așteptăm să ne fiți și să le fiți aproape!

Leave a Comment

Your email address will not be published.