Câteodată refuzăm să ascultăm…câteodată refuzăm să răspundem…însă există suflete care nu își permit acest lux.

0 Comments

Câteodată refuzăm să ascultăm…câteodată refuzăm să răspundem…însă există suflete care nu își permit acest lux. Pițu Darius Andrei, un îngeraș de numai 3 ani, a trăit până la această fragedă vârstă mai multe experiențe negative decât alții într-o viață, și toate acestea fără a putea striga după ajutor și fără a auzi glasul dulce al mamei și alinarea acesteia, poate cel mai puternic medicament pentru un suflet încercat de boală. Da, ați înțeles bine, Darius nu aude și în consecință nu poate vorbi până la această vârstă. Există varianta ca această deficiență să fie dobândită în urma celor 4 operații pe care le- avut și care îi puteau afecta nervii urechii. Prima intervenție pe care a suferit-o a fost la vârsta de 1 an și 3 luni.Din cauza unei malformații din naștere, Darius a fost supus unei reconstrucții de uretră, i s-au luat grefe de piele din cavitatea bucală și în acest moment trebuie să mai facă o operație pentru problema inițială și cel puțin 2 operații pentru problema legată de auz. A avut de asemeni rujeolă și rotavirus.Până în momentul de față familia a cheltuit peste 10.000 euro. Ambii părinți sunt salariați și muncesc sperând să îi facă un viitor acestui copil dar nu mai au bani să ducă în continuare această luptă cu operațiile care urmează.
Viitoarele intervenții chirurgicale se ridică la peste 30. 000 euro, fără a lua în calcul recuperările necesare după aceste intervenții.
Stă în puterea noastră să alinăm din suferința lui Darius și a familiei. Ajutorul nostru oricât de nesemnificativ poate părea va aduce speranța la o viață normală pentru micul băiețel.
Împreună putem să contribuim la șansa lui la o viață normală, încă nu este prea târziu, se poate recupera! Împreună îl putem ajuta ca într-o zi să rostească: „Mami, te iubesc!” sau „Vă mulțumesc tuturor, mi-ați redat speranța și viața! ”
Vă rugăm nu rămâneți indiferenți!

Up – date:

Razvan Todica este primul voluntar care ne-a anunțat că dorește să se implice în acest caz și să ne ajute cu strângerea de fonduri ! Mulțumim și așteptăm în continuare oameni cu suflet mare care pot schimba destinul lui Darius.

Wabi Sabi – al doilea voluntar care s-a oferit sa ajute in acest caz: „Darius a fost la noi o perioada, perioada in care nimeni nu reușea sa îl adapteze, neștiind de problema lui. Dorim sa ajutam, oferind la schimb serviciile noastre părinților care donează pentru Darius. Orice părinte va dona și va trimite dovada pe adresa centrul.wabisabi@gmail.com, indiferent de suma, va primi 4 sâmbete de activități educaționale gratuite pentru copil. ( între 1 și 12 ani).”

Leave a Comment

Your email address will not be published.