Activitatea caritabilă și cazurile sociale pe care încercăm să le soluționam, aduc zilnic alături de noi oameni de bine, oameni cu suflete mari și inimi deschise, care se alătură demersurilor noastre.

0 Comments

Activitatea caritabilă și cazurile sociale pe care încercăm să le soluționam, aduc zilnic alături de noi oameni de bine, oameni cu suflete mari și inimi deschise, care se alătură demersurilor noastre. Primim cu brațele deschise pe toți cei care pot și doresc să dea o mână de ajutor și să aducă lumină pe chipurile și în sufletele măcinate de griji și nevoi.

Recent ni s-a alăturat o echipă imbatabilă, cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniu, Adina Toma și Dorel Tomasportivi de performanță și antrenori personali de fitness la Sport Center Suceava, care de acum se vor ‘antrena’ și în acțiunile noastre. Cu un palmares de invidiat și locul II pentru Dorel, respectiv III pentru Adina, anul trecut, se pregatesc din nou pentru Campionatul Național de Culturism și Fitness de anul acesta de la Sibiu, de weekendul acesta, unde speră să se claseze mai bine decât anul trecut. Le ținem pumnii și le mulțumim pentru prima acțiune în cadrul echipei noastre, o vizită familiei Marius Andreia Asv și Mădălin, cărora le-au dus pampers, produse de igienă, dulciuri lui Mădălin, haine și încălțăminte pentru toți trei.

Succes Adina și Dorel, mulțumim pentru implicare și pentru că veți purta însemnele noastre, tricouri inscripționate cu mesajul ‘Sânge pentru România’, la Sibiu!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.