6 copii părăsiți de tată sunt crescuți de către o mamă care muncește cu ziua în sat pentru a procura bani de mâncare.

0 Comments
6 copii părăsiți de tată sunt crescuți de către o mamă care muncește cu ziua în sat pentru a procura bani de mâncare. Da, este situația tristă cu care se confruntă Tihulca Mihaela, o femeie de 39 de ani din orașul Liteni, județul Suceava. Aceasta împreună cu cei 6 copiii, trăiesc cu greu de pe o zi pe alta, intr- o singură cameră, care din păcate nu le aparține și de unde pot fi oricând evacuați. Pentru ei cuvântul „acasă” și bucuria și siguranța unui cămin nu există.
Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, prin voluntarii săi : Lucian Suhani, Vlad-Sorin Purnichi și Andrei Iacov, s-au mobilizat și au dus o serie de alimente de strictă necesitate familiei greu încercate de greutățile vieții: faină, orez, paste, ulei, preparate din carne, dulciuri, pâine. Pe lângă produsele alimentare, prin bunăvoința Mobispeed SRL reprezentată de Borhan Ramona Mihaela și Farmacia Santilie, am dus copiilor haine și încălțăminte dar și jucării cu care să își descrețească frunțile triste.
Însă, toate acestea nu sunt de ajuns, îi ajută sau îi face fericiți doar pentru o clipă. Trebuie să ne mobilizam, oameni de bine, oameni cu suflet mare, să strângem bani și materiale, să le oferim bunul cel mai de preț, o casă, pe care să o numească acasă, si chiar de va fi dintr-o singură cameră, să fie a lor și să nu mai trăiască în nesiguranță. Impreuna putem face ca acest vis sa devina realitate! Ne bazăm în acest demers pe toți cei care pot ajuta prin donații sau printr- o distribuire a acestui mesaj. Astfel demersul nostru va ajunge la cât mai multe inimi, care nu vor rămâne cu siguranță indiferente în fața sărăciei și lipsurilor acestei familii.
Un alt partener de încredere pe care ne bazăm și de această dată pentru a ne face auzit strigătul de ajutor, este Monitorul de Suceava, cel care ajunge cu siguranță mult mai ușor în casele dumneavoastră.
Vă așteptăm alături de noi, împreună putem arăta că ne pasă!
Pentru toți cei care doriți să sustineti inițiativa noastră, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.

Leave a Comment

Your email address will not be published.