Donatii in valoare de peste 23.000 Lei in zona Liteni, Rotunda, Corni, Roscani, Vercicani, Silistea din Judetul Suceava unde am vizitat 138 de persoane

0 Comments

În aceste zile crâncene, în care lupta anti Covid 19 ne-a acaparat total, noi, Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, nu ne-am uitat copiii, bătrânii și familiile nevoiase, care se bazează pe un strop de speranță pentru a avea cu ce petrece Sfintele Sărbători de Paște.
Ne-am înarmat cu energie și, astăzi, avem acțiune în zona Liteni, Rontunda, Corni, Roscani, Vercicani și Silistea, unde 60 de familii, 138 de persoane din care 58 de copii , 9 veterani de război , o bătrâna de 101 ani din Silistea , 10 persoane cu dizabilități, fără venituri, doi frați cărora le-a ars gospodăria, se vor bucura astăzi de produsele primite.

Membrii noștri: Dani Rîpan, Radu Ulian , Andrei L. GhiaţăMarius Palaghianu, Alexandru Cazacu, Dorel Pinzariu și Andrei Iacov, vor împărți tuturor pachete consistente, constând în produse alimentare, jucării pentru copii și produse de igienă.
Mulțumim Rusu Adriana, Purnichi Vlad, Iuria Razvan și Ivan Vlad, pentru că s- au oferit voluntari la organizarea pachetelor și împărțirea acestora și ne-au ajutat cu furnizarea informațiilor în legătură cu familiile nevoiașe din zonă și donarea unei sume de aproximativ 2000 de lei.Mulțumim Dnei Gabriela Popescu de la Te aud România pentru jucăriile donate.Deasemeni, mulțumim în mod deosebit societății Ava Star SRL din Pașcani pentru cantitatea de 395 kg carne care se regăsește în pachetele donate persoanelor aflate în necesitate, alături de produsele achiziționate de Fundație în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Nici un efort nu este prea mare atunci când reușim să aducem lumina pe chipurile măcinate de neajunsuri și greutăți!

Pentru demersurile noastre viitoare avem nevoie de susținerea tuturor, a fiecăruia dintre voi.Vă așteptăm să vă alăturați prin donații acțiunilor noastre umanitare.

#donezEU

Leave a Comment

Your email address will not be published.