Donatie Serviciului de Ambulanta din Gura Humorului – Nebulizator in valoare de 20.000 Lei

0 Comments

Astăzi, Serviciul de Ambulanță Gura Humorului, a primit din partea Fundației Umanitare Nord 2001/Sânge pentru România un aparat automat de nebulizare uscată, prin ceață, cu particule foarte fine, Nocospray2, care va fi utilizat pentru dezinfectarea aerului-microfloră, a suprafețelor și aparaturii medicale din dotarea ambulanțelor.
Prin donarea acestui aparat cu un preț de aproximativ 20.000 de lei, contribuim direct la creșterea eficienței mașinilor care își desfășoară activitatea la Serviciul de ambulanță Gura Humorului. Fără acest dispozitiv, ambulanțele erau obligate să ajungă zilnic la Suceava, după fiecare pacient, pentru a fi dezinfectate, așteptând la rând alături de toate celelalte echipaje venite din județ pentru același lucru.Drumurile efectuate în scopul nebulizării însemnau cazuri urgente care nu puteau fi preluate cu promptitudine, cheltuieli suplimentare cu combustibilul, timp pierdut dus-întors.
Astăzi, toate aceste neajunsuri au luat sfârșit datorită implicării humoreanului Dani Rîpan, membru al Fundației Umanitare Nord 2001, în rezolvarea situației.
Să vă fie de folos !
#donezEU

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.