Accidentul tragic care i-a marcat viața

0 Comments

Un grav accident rutier i-a marcat viața unei micuțe de numai 1 an și 6 luni. După ce omul fără milă care nu a dat atenție persoanelor ce traversau o stradă din Suceava pe o trecere de pietoni i-a luat mama, Airinei Larisa Mihaela a rămas orfană de un părinte și cu diagnosticele: politraumatism prin accident rutier, hemoragie subarahnoidiana vai silviene bilateral, leziune axonală difuză, comă, contuzie pulmonară dreapta, contuzie hepatică, tetrapareză spastică, fractură occipitală stânga, fractură disjuncție sutură coronară stânga. Micuța a avut nevoie de consult NCH, ortopedic și de chirurgie generală, fiind transferată la spitalul „M. S. Curie” din București.

Mama și fetița ei de un an și jumătate, aflată în cărucior, au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava de un șofer care conducea cu viteză. Femeia era angajată a jandarmeriei Suceava, iar în momentul accidentului aceasta a fost proiectată la câțiva metri distanță și a murit pe loc.

Fundația Umanitară Nord2001 a reușit să strâgă pentru această micuță suma de 10000 RON, bani îl vor ajuta pe tatăl micuței să plătească îngrijirile medicale și medicamentele necesare. Atunci când viața e nedreaptă cu niște persoane nevinovate, noi căutăm să aducem alinare.